DR. SJANNE MARIE 
VAN DEN GROENENDAAL.


Als
enthousiaste wetenschapper heeft Sjanne Marie recent haar promotieonderzoek bij Tilburg University afgerond (2015-2021). 

Het doel van haar onderzoek was de heterogeniteit van zzp’ers in kaart te brengen vanuit een loopbaanperspectief.  Ze heeft zich verdiept in de loopbaanontwikkeling van zzp’ers en de samenwerking met opdrachtgevers. Zo heeft ze haar aandacht gericht op vraagstukken omtrent de duurzame inzetbaarheid van zzp’ers.

Hoe zorgen zzp’ers ervoor dat zij happy, healthy & productive zijn in hun ondernemerschap en welke rol hebben opdrachtgevers hierin? 


VRAAG HIERONDER HET GRATIS E-BOOK AAN: 

‘DE EERSTE STAP NAAR GOED OPDRACHTGEVERSCHAP’

Het e-book bevat inspirerende blogs en reflectievragen over ‘Goed Opdrachtgeverschap’
waarmee jij direct aan de slag kunt.

Meld je aan voor regelmatige tips en adviezen per e-mail over succesvolle samenwerking tussen zzp’ers en opdrachtgevers.

Je ontvangt dan direct ook mijn gratis e-book met inspirerende blogs en kennisclips over “Goed Opdrachtgeverschap” waarmee jij direct aan de slag kunt.

Met Gouden Schil bundelt Sjanne Marie haar expertise uit het promotieonderzoek en haar studieachtergrond. Zo heeft ze de Bachelor Personeelwetenschappen en de Master Human Resource Studies (cum laude) succesvol afgerond bij Tilburg University

Op basis van de inzichten uit haar promotieonderzoek en haar eigen ondernemersvuur inspireert en adviseert ze organisaties in het professionaliseren en moderniseren met zzp’ers vanuit goed opdrachtgeverschap

Naast founder van Gouden Schil is Sjanen Marie universitair docent aan Tilburg University. Ze doceert in de Bachelor- en Masteropleiding Human Resource Studies.

Een uniek kenmerk van Gouden Schil: ondernemerschap gebaseerd op wetenschap met een enthousiaste, persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak.