INhuurprocessen van zzp'ers optimaliseren.

Mijn visie

Van den Groenendaal inspireert en stimuleert organisaties om te investeren in goed opdrachtgeverschap. Het is de sleutel tot het optimaal benutten van de rijke expertise en flexibiliteit van freelancers en zo koploper te zijn op vlak van innovatie en wendbaarheid.

SjanneMarie_groenendaal

Samenwerken met Sjanne Marie

inventarisatie

(wetenschappelijk) onderzoek conform AVG binnen uw organisatie waarin de status quo wordt onderzocht en verbeterpunten in kaart worden gebracht

INSPIRATIE

1:1 of teamsessies waarin
HR-vraagstukken over het inhuurproces van freelancers op tafel worden gelegd

 

 

implementatie

een intensief consultancy traject waarin inspiratiesessies en casusonderzoek plaatsvinden en proactief HR-beleid wordt geformuleerd om het inhuurproces van zzp’ers direct te optimaliseren

 

Sjanne Marie heeft mij begeleid bij het uitvoeren van mijn afstudeeronderzoek in het kader van de Master of Management & Organisatie bij TIAS. Ik heb het thesistraject, mede dankzij Sjanne Marie, ervaren als een van de meest waardevolle onderdelen van mijn opleiding bij TIAS. De coachende wijze waarop Sjanne Marie haar rol als thesisbegeleider heeft vervuld, resulteerde in een prettige samenwerking. Ik had me geen betere begeleider kunnen wensen. Bedankt!

Hay Jacobs
Manager CDD Desk Obvion N.V.

Vraag hieronder het gratis E-BOOK aan:

‘De eerste stap naar Goed Opdrachtgeverschap’

Het e-book bevat inspirerende blogs en reflectievragen over ‘Goed Opdrachtgeverschap’
waarmee jij direct aan de slag kunt.

 

Meld je aan voor regelmatige tips en adviezen per e-mail over fatsoenlijke samenwerking tussen freelancers en opdrachtgevers.

Je ontvangt dan direct ook mijn gratis e-book met inspirerende blogs en kennisclips over “Goed Opdrachtgeverschap” waarmee jij direct aan de slag kunt.