Gouden Schil.

de sleutel tot happy, healthy & productive freelancers

Sprekersfoto: Robert Tjalondo

Vraag hieronder het gratis E-BOOK aan:

‘De eerste stap naar Goed Opdrachtgeverschap’

Het e-book bevat inspirerende blogs en reflectievragen over ‘Goed Opdrachtgeverschap’
waarmee jij direct aan de slag kunt.

 

Meld je aan voor regelmatige tips en adviezen per e-mail over succesvolle samenwerking tussen freelancers en opdrachtgevers.

Je ontvangt dan direct ook mijn gratis e-book met inspirerende blogs en kennisclips over “Goed Opdrachtgeverschap” waarmee jij direct aan de slag kunt.

Flexibilisering is de toekomst.

De toekomst van werk wordt gekenmerkt door flexibele arbeidsrelaties, oftewel, flexibilisering.
Een belangrijke vorm van flexibilisering is het inhuren van freelancers. 

Organisaties weten waar ze de beste freelancers vinden via o.a. preferred suppliers. Maar wanneer freelancers in de organisatie werkzaam zijn, ligt er vaak weinig strategie ten grondslag aan de manier waarop de inhuurprocessen van freelancers worden vormgegeven.

Het resultaat: organisaties laten waardevolle kansen liggen op gebied van innovatie en concurrentievoordeel.  

 

 

Herkent u in uw organisatie dat...

– er steeds ad hoc wordt gezocht naar de beste freelancer voor de opdracht (vaak uit persoonlijk netwerk)?

– de organisatie wel goed wil zijn voor de freelancers die worden ingehuurd, maar geen idee heeft hoe?

– onduidelijkheid over wet- en regelgeving verlammend werkt in de samenwerking met freelancers en concrete acties voor optimale samenwerking achterblijven?

er een wij-zij dynamiek bestaat tussen freelancers en (vast) personeel met een negatief effect op communicatie, samenwerking en klanttevredenheid? 

– de HR-afdeling nauwelijks betrokken is bij de inhuurprocessen van freelancers, terwijl zij wel de experts zijn op vlak van vinden, boeien en binden van talentvolle mensen in organisaties?

Tijd voor een nieuw perspectief op de inhuurprocessen met freelancers vanuit ‘goed opdrachtgeverschap’.

Samenwerken met Sjanne Marie van den Groenendaal levert u op:

GOED OPDRACHTGEVERSCHAP IS DE SLEUTEL TOT HAPPY, HEALTHY & PRODUCTIVE FREELANCERS

freelancers leveren snel en efficiënt productiviteit waardoor u meer waarde voor uw inhuurkosten krijgt

+ freelancers gedragen zich als ambassadeurs van de organisatie waardoor u bekend staat als aantrekkelijke opdrachtgever in freelance-netwerken en zo een grote pool van talentvolle freelancers ter beschikking hebt

+ freelancers zetten kennisdeling binnen de organisatie in beweging waardoor uw organisatie optimaal profiteert van kennis over de nieuwste trends op de markt

+ een verbeterde dynamiek tussen (vast) personeel en freelancers wat direct leidt tot een hogere mate van klanttevredenheid

 

De samenwerking met Sjanne Marie is uiterst prettig. Ze is vriendelijk, oprecht en zeer kundig in haar vakgebied. Door regelmatig met haar te sparren kom ik tot nieuwe en verfrissende inzichten, die bijdragen aan de verdere groei van mijn bedrijf. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen die regelmatig met zzp’ers in aanraking komt.

Bastiaan
Bastiaan van Rossum
MeesterRecht
Ik vind het fijn dat het zzp-schap zo anders door Sjanne Marie wordt aangevlogen. Een herwaardering en erkenning van nuttig bezig zijn, leeft bij ieder mens wel en ook bij een zelfstandige
Irène van Doesburg
Van Doesburg Company, advies en procesbegeleiding

Sjanne Marie van den Groenendaal.

 

Sjanne Marie van den Groenendaal is ondernemer, onderzoeker en universitair docent Human Resource Studies bij Tilburg University. Sinds 2015 doet Sjanne Marie wetenschappelijk onderzoek naar de loopbaanontwikkeling van zzp’ers (a.k.a. freelancers) en de relaties met opdrachtgevers. Uit haar promotieonderzoek bleek dat opdrachtgevers zoekende zijn naar hoe zij de relaties met zzp’ers het beste vorm kunnen geven. Zo is Gouden Schil in 2020 ontstaan. 

Gouden Schil staat voor het inspireren en stimuleren van goed opdrachtgeverschap binnen organisaties, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. 

 

 

 

sJANNE MARIE IN DE MEDIA

Lees meer over goed opdrachtgeverschap

Sjanne Marie te gast in podcasts

 

Zet drie experts van de Raad van Anders (Werkvereniging) bij elkaar aan tafel en dit is het resultaat. Beluister hier de podcast waarin ik in gesprek ga met Roos Wouters en Martijn Aslander


Beluister hier de podcast waarin ik met Cristel van de Ven, voorzitter van Vereniging Zelfstandigen Nederland (VZN), in gesprek ga over de conclusie van mijn promotieonderzoek: “De zzp’er bestaat niet”. 

Beluister hier de podcast waarin ik met host Nina van den Dungen (BNR), expert Hugo-Jan Ruts (ZiPconomy) en ondernemer Bas van Spréw in gesprek ga over uitdagingen in het ondernemerschap.

Gouden Schil

Broekkant 49

6021 CS
Budel, Nederland

sjannemarie@goudenschil.nl
www.linkedin.com/in/sjannemarievandengroenendaal